Αγγλικα

Τμήματα για όλες τις ηλικίες,

Πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα για κάθε μαθητή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΓΓΛΙΚΑ

Συνήθως τα Αγγλικά αντιμετωπίζονται ως μια υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιώσουν τα παιδιά ώστε να έχουν στο μέλλον ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Παρόλα αυτά, το κέντρο μας δεν αντιμετωπίζει τα Αγγλικά ως υποχρέωση αλλά ως κάτι που αρχικά θα δώσει χαρά στα παιδιά και κατόπιν το πλεονέκτημα να επικοινωνούν με όλουσ τους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Ενας στους τρεις ανθρώπους μιλάει αγγλικά είτε ως πρώτη είτε ως δεύτερη γλώσσα.

Κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας, της παδιοεπικοινωνίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Η επαφή μας με τα αγγλικά θα μας δώσει την δυνατότητα να μαθαίνουμε τι γίνεται στον κόσμο του internet καθώς το 80% των ιστοσελίδων είναι στα αγγλικά.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς επίσης και το εισητήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας, όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα τμήματα αγγλικών ξεκινούν από την ηλικία των 4 χρονών, μέσω του τμήματος ‘nursery‘ ή αλλιώς ‘pre-junior’ της προσχολικής ηλικίας και του δημητικού, που παρέχεται δωρεάν.

Το κύριο ενδιαφέρον μας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά την αγγλική γλώσσα από μικρή ηλικία, να εξοικειωθούν και να την αγαπήσουν πραγματικά.

 

  • nursery (ages 4-6)
  • juniors (ages 7-9)
  • seniors (ages 10-12)
  • certies (13-15)

ΠΤΥΧΙΑ

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εξεταστικούς φορείς, έτσι ώστε οι μαθητές μας να κρατάνε στα χέρια τους ένα από τα σημαντικότερα εφόδια για το μέλλον τους. Επιλέγουμε το ιδανικό πτυχίο για κάθε μαθητή, ανάλογα με τις γνώσεις του και το επίπεδο του, ανάμεσα σε ΜΟΝΟ διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία!!! Βασικός μας στόχος είναι ο σπουδαστής να επιτύχει στο πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει την ξένη γλώσσα και να μπορεί να την χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί την μητρική του. Στο κέντρο μας η απόκτηση του Lower επιτυγχάνεται στα 13 και του Proficiency στα 15.